Födelsedag

Fortnite

No featured Image

Att planera ett kalas eller en fest med temat “Fortnite” kan vara en stor hit, särskilt bland fans av spelet. Här är några idéer för hur du kan skapa en spännande och minnesvärd “Fortnite”-fest för alla åldrar.

Inbjudningar

Skicka ut inbjudningar som ser ut som “Fortnite”-kartor eller som Battle Pass. Du kan även använda designelement som liknar spelets gränssnitt, som inventarieplatsen eller karaktärsskärmen.

Informera gästerna om att de gärna får komma utklädda till sina favoritkaraktärer från spelet.

Dekorationer

Använd färger och mönster som påminner om spelets olika områden. Du kan dekorera med blå och lila ballonger och streamers för att efterlikna spelets storm.

Skapa områden som speglar olika delar av spelets karta, som “Tilted Towers” eller “Salty Springs”. Häng upp affischer eller banderoller med “Fortnite”-karaktärer och symboler.

Aktiviteter

Organisera en “Battle Royale”-inspirerad skattjakt där barnen kan söka efter gömda föremål runtom i festområdet.

Du kan även sätta upp en spelstation där gästerna kan spela “Fortnite” mot varandra.

För de som föredrar mindre digitala aktiviteter, anordna en tävling där deltagarna bygger konstruktioner med kartong eller Lego, inspirerade av spelets byggelement.

Mat och dryck

Servera mat och snacks som är enkla att äta och som kan döpas om till tematiska namn, t.ex. “Slurp Juice” smoothies eller “Chug Jug” drycker.

Cupcakes eller kakor kan dekoreras för att se ut som “Fortnite”-objekt, som till exempel minisvärd eller sköldpotioner.

Tårta

Designa en tårta som ser ut som en av spelets ikoniska “Llama Loot Pinatas” eller som en av karaktärernas outfits.

Detta kommer definitivt att vara höjdpunkten på dessertbordet.

Musik och underhållning

Spela musik från spelet eller annan populär musik som ungdomarna tycker om. Du kan även anordna en dansutmaning där gästerna tävlar om att göra de bästa “Fortnite”-danserna, som “Floss” eller “Orange Justice”.

Gåvor och priser

Dela ut små gåvor som Fortnite-figurer, klistermärken eller tillfälliga tatueringar. Använd “V-Bucks” (spelpengar i Fortnite) som poäng eller valuta under festen som barnen kan samla och sedan använda för att “köpa” småprylar eller snacks.

Med dessa tips kan du skapa en oförglömlig och actionfylld “Fortnite”-fest som kommer att vara populär hos både barn och ungdomar.